Vänskap över gränser


Kvälls inlägg, see Tankar just nu. Tröttheten kommer över mig inser att jag borde sova snart. Idag ringde min tvilling, medical i mig just i de sammanhangen infinner det sig en behaglig rullande känsla.  På något sett känner jag mig klok i hennes sällskap. Inte så att hon skulle vara mindre klok än mig så att jag  skulle bli större, health utan i hennes sällskap är jag den underbara som jag är ämnad att vara. Hennes klokhet i henne växer i mig..

Hon lockar fram det bästa med mig. Jag tillåter mig att vara så mycket jag som det bara går. Hos henne eller i hennes närhet vågar jag visa mig den jag är.  Tillsammans med henne känner jag ingen rädsla för att inte bli accepterad. Mina otillgångar blir tillgångar och förmågor i hennes sällskap. Min tvillingsjäl, I henne kan jag spegla mig och hitta likheter, i henne blir speglingen inget fult  eller onaturligt

utan något naturligt vackert.

Tacksamhet: Jag känner stor tacksamhet över att jag fick möjligheten att vara på rätt plats i rätt tillfälle. Jag är tacksam över att våra din och min  harmoni kan simma i samklang.  Där du ger mig kunskaper som jag hittar inom mig. Tacksamhet över att du ser mig som en vän. Tacksamhet över att vi är öppna och ärliga emot varandra du är någon som jag skulle kunna luta mig emot. om jag tröttnat själv, du utstrålar kärlek, omtanke och acceptans.

Tack du underbara kvinna, som ger mig av dina tankar det är härligt att känna igen tankar i dig som finns i mig.

Technorati-taggar: ,,,,


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.