En visualisering jag skall ta till fram till dagen D.

Innan jag står där ute bland alla människor som har kommit dit för att lyssna på vårat föredrag, story så har vi gått igenom och fått allt på plats.

Vi är trygga i miljön, order dagen innan har varit en bra dag. Jag har haft en bra dag innan föreläsningen. Jag känner inte någon oro för just nu har jag hittat det som är det bästa i mig, pharm Jag känner innerlig kärlek och trygghet till mig själv och till alla andra som finns där. Jag har inga rädslor. Jag är förberedd, jag känner mig trygg i att hitta orden, min koncentration är inom mig. 

Min vän har först  sin illustration, där alla verkligen förstår och ser det hon vill visa, det finns harmoni i rummet som smittar av sig i alla millisekunder.

Jag är trygg, min omgivning gungar i trygghet. Jag känner tryggheten i att alla kommit dit för att ta del av det vi har att visa. Min trygghet känner jag inom mig, jag vet att det vi gör och vill visa på är viktigt.

Vår föreläsning och allt vi gör är bra, vi kan det vi gör. Jag är där för att använda mig, mina erfarenheter av livet. Ingen annan än jag kan mig och mina erfarenheter bättre än jag själv. 

Jag vill visa de begåvningar jag blivit till delad i min ADHD, jag vill att andra i rummet ska bli berörda och få kunskaper som de kan ta med sig ut i livet, så att när de möter andra människor med samma funktionshinder som jag slipper uppleva min historia.

Jag vågar i min föreläsning möta alla blicka, jag är trygg i min berättelse, människor i rummet förstår min ord. I stunden när jag föreläser har jag inga rädslor orden jag vill säga hittar jag, jag känner mig hel, och klok jag får fram mitt budskap.

Min presentation av min bok blir en bra presentation, där jag ser hur åskådarnas ögon avslöjar deras intresse. Jag känner just då i stunden är jag trygg med att min bok är bra, jag är bra jag duger, jag är det bästa med mig.

De gudomligt vackra med mig lyser i just denna stund. Mitt budskap och mina ord planterar frön inom åskådarna som är där för att lyssna på oss.

©µ malix

Technorati-taggar: ,,,


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”En visualisering jag skall ta till fram till dagen D.”

  1. Profilbild för Carina
    Carina

    Jag är övertygad om att det blir som du skriver.
    Ska verkligen bli intressant att få lyssna pp dig och läsa din bok (hoppas bara att föreläsningen blir en dag som jag kan)
    Kram Carina

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook