Lycka

Igår är redan förbi. Idag är en ny dag, viagra berusningen av lyckokänslor från  igår,   finns ännu kvar.  Han lever, han finns,  jag pratade till och med med han i går. Det var en fantastisk känsla att höra hans röst.   Tänk att vissa människor ramlar in, och trotts att de kanske endast ställer till det och gör dumheter.  Så tycker man så mycket om dem. Jag inbillar mig att det är A D H D,  som gör att det blir så.  Att  A D H D  i honom,  är saker som jag känner igen i mig.

Jag slås ännu mera av tacksamhet över att jag själv,  inte krånglat till det så för mig,  som andra kanske gör för att överleva.  Mitt liv hade kunnat sätt så mycket annorlunda ut,  om jag valt andra sätt för att må bra. Min väg till att må bra,  har ju inte innefattat en massa kemiska preparat.  Mina val av strategier,  är enklare att stå ut med,  än ett missbruk av droger.

Idag vet jag ju även, vad det är som gjort att jag engagerat mig i alla dessa ungdomar som funnit runt mig.  Jag känner igen mig själv, jag har velat visa dem, att de duger som de är.  De barn och ungdomar som har den lilla kreaktivitetsgenen A D H D, i sig har ju bara ramlat in. Utan att jag fattat varför.  Intensiviteten och impulsiviteten har varit lockelsen,  för att jag ska finnas till för dem.

Det konstiga är att jag aldrig har trott,  att jag betyder något för dem, utan bara att de har betytt något för mig.

Det var så många lyckokänslor som bodde i mig i går,  endast för att denna nu unga vuxna faktiskt är i livet.  Att han överlevde, fast jag i telefonen berättade för honom att jag redan haft en begravning för honom,  för att slippa fundera.  Redan för ett år sen sa jag till mig själv,  att han nog var död.  Det svåra har under åren varit att jag inte vetat.

Men för ett år sedan bestämde jag mig,  för att han nog inte lever, en sorg över att inte ha en begravningsplats att gå till har varit stor, därför blev lyckan så fantastisk i går när jag upptäckte att detta underbarn till barn,  har vuxit upp hittat ut till livet och funnit att livet i sig är något att bli hög på.  Att leva och leva på riktigt,  är mera liv än att jaga droger.

Tack,  för att jag fick förmånen att uppleva igår, att jag fick uppleva uppenbarelsen av att han överlevde.  Att han har återuppstått och har ett liv.

Skulle det vara så att min kollega,  som är eftertänksamheten själv,  nu skulle läsa detta,  så vet han vem det är jag just nu skrivit om. Jag misstänker till och med att han då vet hur mycket lycka,  jag just nu har inom mig.

Lev idag,  i går finns inte kvar,  i  morgon är till för att levas i morgon.

Just nu går att leva i.

Kvinnogruppen på onsdag är något att komma i håg!

Min bok ”jag föredrar att kalla mig impulsiv” går ännu ett kort tag att köpa. Har just nu  lämnat en förfrågan till ett annat tryckeri för kostnadsförslag.

Mitt företag ”Framtidsresurser”  ligger på fliken Framtidsresurser / Jag föredrar att kalla mig impulsiv.


Publicerat

i

av

Kommentarer

Ett svar till ”Lycka”

  1. […] att kalla mig Impulsiv” vilket också är namnet på hennes bok. Hon pratar också om ”kreaktivitetsgenen A D H D”. Notera mellanslagen i ADHD, är det stigmat som gör sig […]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook