Okunskaper Måste vara tyngre att bära än kunskaper, kanske gör de till och med lite ont!!!!

Saknar ord! Det hör inte till vanligheten att jag skulle sakna ord.

Vet inte var denna varelse är för något, cheap eller vad hon har fått så svåra konstiga farliga uppfattningar ifrån!

I alla fall så tycker jag synd om människan. Skulle vilja ge en en dos av kunskaper, diagnosis  klokheten och empatiska drag. Misstänker att det ändå är lönlöst arbete. Hennes åsikter gör mig rädd!  Det är hennes åsikter, sale som visar på hennes okunskaper. Kunskaper är aldrig tungt att bära, men jag inbillar mig att denna kvinna har så lång väg att vandra innan hon ens får en tillstymelse av kunskaper.

Hade jag varit  religiös, eller haft någon form av gudstro så inbillar jag mig, att jag hade bett en bön för henne.   Men jag inser att även denna kvinna eller varelse har ett hjärta, fast  att det hjärtat är illa tilltygat.  Tänker inte ens lägga mera energi på denna form av okunskap, mera vill bara visa på att det är just dessa åsikter som våra barn med lite mera kreativa gener, kommer att möta där ute i livet ibland.

Inte en enda gång till kommer jag att lägga ner så mycket som en sekund på att bli upprörd.  Jag kan bara beklaga okunskapen som hon tydligt visar på hennes blogg.

Får även passa på att tacka Farsan mitt i livet som gav mig sådana insikter om att denna inkompetenta människa faktiskt finns! Det gör min bok så mycket viktigare än jag anat….


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

2 svar till ”Okunskaper Måste vara tyngre att bära än kunskaper, kanske gör de till och med lite ont!!!!”

  1. Profilbild för maria

    När jag läser din presentation så ler jag. Igenkännande. Jag är 44, har fyra ungar mellan 22 och 7, jag pratar för mycket, avbryter, har vissa problem (?) med fokus, är högljudd och krävande och känner mig ständigt otillräcklig. Och vet du vad? Jag gillar mig själv! Och om det skulle innebära att jag har en bokstavskombination som diagnos så är det helt ointressant för mig för jag är intressant. Det räcker. Det finns så mycket som är positivt!

  2. Profilbild för Farsanmittilivet

    Jag har för mycket mobil och det är för sent för att jag ska hinna svara ordentligt.
    Men jag tycker att det blir inget konstruktivt med tillmälen som inkompetent om man bara följt en enda diskussion.
    Jag gäller inte med truth i allt hon säger men jag är villig att lyssna och ta till mig det jag vill.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook