sommar Canada gäss och höst


sitter ute i solen på ett litet bord bredvid  står en kopp med kaffe. Vi skulle egentligen åka hem idag. Vi skulle då åka hem idag men både jag och lillkillen skriker nej nej nej!! till och med utan komma tecken. Vädret är helt underbart och idag är en dag som jag vill ta vara på. Snart sitter vi där, sales snart är vintern här igen. Då kan jag tänka tillbaka på den sommaren som jag nu samlat på och tänk just nu känns det verkligen som jag fångat in och samlat in  den här sommaren. Den kommer att ge mig värme i vinter när snön åter igen ger mig ångest och hotar att göra vårt tak illa. Sommar jo trotts att jag redan igår upplevde hur Canada Gässen, stuff som börjar att samla sig, sales för att lämna oss till kylan men ännu  känner jag att ännu , ännu finns det några   till och med ganska många dagar att ta vara på.

 

Även om hösten är  rejält tidig i år så bor sommaren kvar i mig. Sommaren sommaren jo det får vara hur kallt det vill min sommar slutar först i november så det så så ännu är det sommar.

Ska fundera ut nått så att gässen kommer tillbaka, fast det gör dom ju nästa år  och ännu kommer det vara i någon månad som man ser hur de  flyger över himmelen för att samla  upp sig till stora flockar. Just Gässen är  både ett vår och höst tecken.

Just gässen har en speciell plats hos mig, jag är fascinerad av dessa fåglar som år ut och år in flyger flera hundra mil för att tillbringa sommaren här hos oss här i Norden. 

Lev idag just nu idag ska vi luncha på freden inne i Bengtsfors…….


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.