Små barnen har landat hemma hos oss.

Har de små barnen här hos oss, buy det ska vara här i nio dagar.  Igår bestämde sig lilla tösen för att nej men inte ska hon sova inte. När hon är bestämd så är hon, cure prata jo då, låda va hon rätt duktig på att hålla.  Men så satte vi på en Barbie film om en prinsessa  då blev hon fångad av de vackra dockorna.  Till sist var det bara jag och maken som tittade på filmen för den lilla prinsessan Dessan själv hade somnat.

Kian  ligger i dotterns rum där ligger han och kollar på film, nu på morgonen.  Själv dricker jag mitt kaffe och skriver lite. Idag gör jag sista passet innan semestern, Jag kan lova att den känslan som bor i mig idag bor i hela kroppen, enda ner från tårna till och med ovan för huvudsvålen. Ledigheten som hägrar är så otroligt nära nu så det nästan gör ont i kroppen av att bara snudda vi tanken. Nästan som när man är nykär och känslorna studsar runt bara av en tanke.  I morgon när jag går hem från mitt pass är jag ledig på riktigt, riktigt länge. Där till har jag ändå semester kvar att ta ut. 🙂

Nu hade jag tänkt att skriva ett inlägg om hur rastlösheten som kan bo i kroppen ställer till det. Men det vill sig inte idag, tankarna bor bara i huvudet och kommer inte simma ut i tangenterna.  Inte idag känner jag .

Lev idag, just nu så lever du hela tiden.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: