Min dotter är för stor och för bra för en sådan liten arbetsplats.

Då va dottern utan praktik-plats, health detta för att personal som skulle handleda inte har vågat stå på sig och berätta vad som gäller och vad som är rätt.  Kanske är det tur att hon inte har en sådan praktik-plats.  På en sådan arbetsplats skulle jag inte vilja arbeta på.

Men vad är det som gäller när man är på praktik? Är det inte så att du är där, för att lära dig? Är det inte så att du är där, för att du ska träna dig.

Klagomålen som blev, handlade om att hon inte kom i tid, hon börjar 8.00 på morgonen. Åker hemifrån 6. 20 för att hinna med till 8.00. bussen har varit försenad som gjort att hon någon gång  har kommit fem minuter sent.

Hon var tvungen att byta telefonnummer då hennes mobilräkning blev för dyr så hon valde kontantkort istället. Lämna nya numret till sin chef.

Men chefen verkade ha trångt i minnet, för hon hade ringt det gamla som  dottern inte använder. Lämnat ett meddelande till telefonsvararen på det gamla numret. Men av någon konstig anledning så förväntar sig chefen att hon ska ringa upp henne.

Nej det är allt bra att dottern inte har kvar praktik-platsen. För på en sådan liten plats ska hon inte vara.

Personalen hade även sagt till henne att hon kunde åka hem tidigare en dag,  så hon slapp sitta och vänta på bussen en halvtimma. Nu fick hon det i fatet, hon inte sköter sina arbetstider.  Dessutom får hon uppläxning av sin handledare på skolan.

Hur tänker vuxna människor? Är det så vi beter oss mot unga som snart är vuxna?


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook

%d bloggare gillar detta: