Telenor eller Tele2 -Tele2 alla dagar i veckan.


Idag  åkte jag och maken till City gross för att handla lite  räkor som vi skulle fritera. Fick vi med några hem? Nops det fanns inga tigerräkor tyvärr.  I alla fall så har jag gått i tankar om att jag ska byta telefon, ambulance  Maken har en Sony Xperia Z1  som han är riktigt nöjd med.  Jag kände att jo nu har jag haft min telefon länge nog kanske dax att byta.

Redan förra månaden var så fallet men då krånglade kundtjänsttjejen på Tele2 och det verkade vara väldigt krångligt och dyrt för att få till telefon. När maken ringde och försökte. Viket gjorde att jag tjurade till och blev lite grinig. När jag är grinig så är jag grinig och får jag en ide i huvudet så gör jag bara för jag kan.  I alla fall så idag när vi va på City gross så kom jag på att det brukar stå några killar där vid entrén från Telenor som säljer telefoner och abonnemang.  När vi gick in i affären stod där tre  personal utan för ingången och rökte, drug så jag tänkte att ja ja jag tar det på vägen ut.

Efter mindre än en timma så var vi på fiket där och käkade en räkmacka då stod  killarna och tjejen vid sitt bord. På  väg ut efter fikat så letade jag efter  Telenor-personalen.  Men de hade återigen gått på rast satt igen Alla tre.  Då tänkte jag att jag går ut och säger till dom att det va ju synd att de har så många raster för jag hade ju tänkt köpa mig en telefon av dom.  Men medans jag sa mitt ärende så ändrade jag mig.  Kan ju inte vara vidare bra service på ett sådant företag när de har rast stup i kvarten.  Kanske ändå bättre att ta ett annat företag än just Telenor  kände jag.   Så jag sa till killen som var på väg upp från parkbänken att nej sitt du kvar ni har just  gjort så att jag ändå trotts allt  väljer ett annat företag än ert.  ett företag som inte har så mycket raster som ni har.

Jo lite grinig va jag det ska jag erkänna.  I alla fall när vi kom hem så ringde jag upp Tele2 för att säga upp det abonnemang jag idag har.   Tjejen jag pratade med var riktig genom trevlig tvärt emot den som maken pratat med  tidigare i somras.  Hon frågade varför jag skulle säga upp mitt avtal jag har ju varit kund så länge och hon sa något om att hon kunde erbjuda mig något som jag inte ville missa.  Hon sa det med en röst som sa till mig att lyssna i alla fall på det hon har att säga dig.

Vilket resulterade i att jag  nu har samma telefonnummer, två års bindningstid och 50 kr rabatt i månaden på mitt abonnemang.    En Sony Xperia Z2 som skimrar i lila. fast den kommer först om några dagar.  Nej  jag som var så arg på tele2 för samtalet i sommras, har ändrat mig  det gäller att prata med rätt människa, det gjorde jag idag så nu  är jag igen fortfarande tele2 kund. Vilket jag varit i många herrans år.

Varför jo för jag gillar  det företaget. Dom hittar lösningar när jag har problem. Men med förbehållet att det  gäller att få prata med rätt tjej eller kille som liksom  vet vad jag vill.

Telenor, jo jag var kund där en gång, men snabbt efter att bindningstiden gick ut.  Sa jag upp den tjänsten för de vet inte vad service är över huvud taget.

Nu  väntar jag på att min nya fina lilla lila telefon ska dimpa ner i brevlådan 🙂  Tele2 jo det är mitt företag det inte så att jag äger det men det är där jag väljer att vara kund, för de löser mina problem när jag vill att de ska lösa dom och är inga paragraf-ryttare de ser att kunden har alltid rätt.

Är det nu så att någon vill köpa en Samsung Galaxy Note? GT N7000  så har jag en jätte fin har hela tiden haft skärmskydd på den, och gummiskal bak. Original pennan finns, samt original laddare.

Inte en repa är det på telefonen.

DSC_0006


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.