En lite mera barnvänlig husbilstur.

Vi planerar en resa med lilltjejen och barnbarnen. Först blir det Astrid Lindgrens värld och sedan Borås djurpark. Vi får trotts värdet och gilla läget. Väder det är ju tur att vi har väder. Tänk om det inte fanns. En skrämmande tanke som jag inte vill ens tänka på.

Konstig vana…

Har fått in en konstig vana just nu, en vana som varat i tre dagar. Vaknar ur tidigt, sitter uppe för att sedan gå och lägga mig igen. Vaknar sedan vid nio, halv tio. Har så konstiga drömma som skrämmer mig, känner mig olustig till och med efter att jag vaknat. Är så trött och ur led i kroppen. Men mitt mående får inte göra att vi inte gör det roliga som vi planerar. Ska bli kul att vara i husbilen igen med de små barnen och med lilltösen. Jag tror hon tycker det är roligare när de små är med oss. Då kan hon leka utan att känna att hon är för stor.

Packa bil

Det får bli att packa bilen idag, fixa till sådan som vi ska ha med oss. Mat ska igen packas in, nu får det bli mera barnvänlig mat. Badkläder ska med, och lite fotvänliga skor även om det inte blir att gå på tur som i Norge. Så kommer vi göra gå på tur i Vimmerby och i Borås även om det är i olika parker. Den varma chokladen och Kniepbrödet skippar vi. Vi kör mera picknickmat. Pannkakor kan vara bra. Lite mackor och saft att dricka.

Pannkakor är bra picknickmat till hungriga barnmagar.

Det här kommer bli trevliga dagar. Nu ska jag fixa till tror jag ska ställa mig och göra pannkakor för att ha med oss. Kanske baka en lite kaka som vi kan ha till fika.

Så här såg det ut sist vi var ute. Som dom mös de små barnen när dom var med oss i husbilen.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Carina Ikonen Nilsson
vad tycker du om min sida website(obligatoriskt)


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook