En dag med Alfred

Vilken dag det har varit här hemma med lilla Alfred! Som stolt mormor har jag spenderat timmar på att måla teckningar tillsammans med honom och säkerställt att både han och jag tar vår medicin. Efter en kreativ målningssession tog vi oss en välförtjänt paus i hammocken på framsidan. Trots kylan lyckades vi hitta en solig vrå där vi kunde njuta utan att störas av vinden.

Men mitt i vår lilla fridfulla oas beslutade Alfred att det var dags att måla ännu mer! Den lilla konstnären skapade ett tiotal nya mästerverk. Jag hade dock råkat skriva fel i min kalender, vilket resulterade i att vi kom en timme för tidigt till tandläkaren. Trots detta sällskapade Alfred med mig på resan, men vi var tvungna att åka hem igen. När det sedan var dags att åka till den där tandläkaren valde han att stanna hemma med vår äldsta son. Som om det inte vore nog hade sonen en överraskning med sig från jobbet – en liten godisautomat full med Alfreds favoriter, Pez tabletter! Jag tror nästan att hans leende lyste starkare än solen!

Till middag blev det en riktig klassiker – bruna bönor och fläsk, en riktig smak av nostalgi som det var alldeles för länge sedan vi avnjöt. Det är verkligen dumt att inte äta det oftare när det är så otroligt gott!

Här nedan kommer lite reklam om en butik jag besökt, Det är ju den tiden nu. Nu när värmen kommer och vi ska fixa och greja i trädgården. Jag hittade lite saker som jag själv ska köpa. Men dom har så otroligt mycket att titta på, så ännu har jag bara tittat runt.

Och nu till något annat härligt – lite välförtjänta shoppingtips! Jag besökte nyligen Tildas’store och jag måste säga, det var verkligen en upplevelse utöver det vanliga! Här hittar du allt du behöver för att förvandla ditt hem till en oas av stil och komfort, skämma bort dina fyrbenta familjemedlemmar och investera i din egen hälsa och välbefinnande.

Så varför vänta? Ge dig själv den gåvan av en fantastisk shoppingupplevelse hos Tildas Store idag och upptäck en värld full av stil, komfort och glädje! Vi ser fram emot att vara din partner på din resa mot ett liv fyllt med skönhet och välbefinnande.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller.

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook