”Morgonbad och Stödstrumpor: Ett Skratt och Ett Stänk av Inspirerande Galenskap!”


Isbad med Badsystrarna

Halv åtta på morgonen hoppade jag och mina badsystrar i sjön, och det kändes som att stiga ner i en bunke med isbitar. ”Bara doppa mig,” tänkte jag. Men när jag väl var under vattnet och simmade lite på rygg, vågade jag ta de första simtagen. Det blev hela tvåhundra meter i det 15,6 gradiga vattnet! När simmandet var klart, tog jag fram tvålen och skrubbade min frusna kropp.

Nu sitter jag ute under vår paviljong, iförd yllekläder, och försöker tina upp. Morgonen kan verkligen inte börja på ett bättre sätt än att åka till sjön med Judas nya låtar i högtalarna.

Vägen till Sjön: En Naturskön Upplevelse

Vägen till sjön är underbar, när jag svänger in på grusvägen, mitt i skogen, är det som att stiga in i ett konstverk. Varje årstid förändrar omgivningen, och jag har blivit en sann naturdyrkare. Det är bara att titta sig omkring och se skönheten i naturen – allt är så vackert och storslaget.

Efter Badet: Värmande Kaffe och Dags för Jobb

Väl hemma igen blev det på med kläder, en kopp kaffe, och datorn i knät. Ett pass av tre återstår innan semestern. Dagarna känns långa, men jag har några timmar innan jobbet börjar kl 15.00. Jag funderar på att sola lite innan jobbet, så det blir att åka iväg innan två.

Blommor till Arbetsplatsen: En Färgsprakande Uppgift

Jag tänker inhandla blommor till utsidan av våra ingångar på jobbet. Det blir trevligt för alla som går in eller ut. En före detta kollega, som var en mästare på blommor, hade varit perfekt för detta, men jag ska nog klara det ändå!

Stödstrumpornas Mirakel

På tal om något helt annat, har jag haft problem med ett svullet ben det senaste året. När jag har på mig långbyxor, brukar jag ha stödstrumpor på, men oftast går jag med kortbyxor. Nu har jag hittat ett företag som säljer stödstrumpor med dragkedja – de låter mycket enklare att ta på än de jag köpte på Amazon. Jag tänker ge detta ett nytt försök och verkligen använda mina nya stödstrumpor. En av mina kolleger tycker att jag är lite galen som inte går till doktorn med problemet, men jag hoppas de här stödstrumporna ska hjälpa.

Ett Steg i Rätt Riktning

Med mina nya stödstrumpor hoppas jag få bukt med det svullna benet. Om nu min kollega läser detta, kan jag nästan se hur hon ler åt min envishet. Men hey, vem behöver doktorn när man har stödstrumpor med dragkedja?

Så, där har ni det – en morgon full av kalla dopp, naturskönhet, och en nyfikenhet på nya stödstrumpor. Det är vad jag kallar en inspirerande och lösbar start på dagen!

Nej nog för nu ha en fin dag.

Carina Ikonen Nilsson Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon. Just nu gäller
, ,

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.