En morgon i det fria med fågel-kvitteri

Fågelsång och kaffe. Även idag vaknar jag upp på den lilla campingen i Vallersvik,som ligger i Frillesås. Gårdagen gjorde vi en roadtrip för att lämna av lilltösen. Jag ville visa henne Lerkil och hur vackert det var där. När vi var där gjorde hon karriär som som fotograf här på bloggen. Hon har ett öga för fotografering. Kan det där med fokus på det som hon vill visa. Nu är inte det bara det hon har öga för. Hon är en kreativ själ. duktig på så många saker. Gillar att rita, spela gitarr och sjunga. Nu även fotografering.

En strålande sol här utanför Lvl^2. Just nu sitter jag här ute och skriver tillsammans med koltrastens sång. Frukosten är inte intagen ännu. Några meter bort har vi stranden och det spegelblanka havet. En dag i solen ska det bli. En dag i lugn och ro. Några bad lär det bli. Även om graderna är få. Som min badsyster säger Man ångrar inte ett bad.

Maken håller på med att sätta upp vindskyddet inte för att det kanske behövs ännu, Men om vinden blir kall så blir det stilla utanför här i solen. Nej frukosten ska börjas med en kopp med kaffe till ska till. Idag blir det inte scones utan frallor jag värmer i ugnen. Det bästa glutenfria brödet så klart. Det som bakas här i Varberg några mil bort i Valinge.

Lev idag just nu, igår finns inte kvar och morgondagen kommer först i morgon.Just nu kan vi verka i och ta hand om. Morgondagen är inte ens säkert att vi får.

Carina Ikonen Nilsson

Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

×

Like us on Facebook